Saturday, December 20, 2008

Yrittäjänaisten uusi verkottumiskanava

Hyvät Yrittäjänaiset/ Naisyrittäjät!
Uuden jäsenemme hyvällä avustuksella olemme saaneet verkkotumisen avuksi aivan uuden kanavan. Blogin. Joku saatta ihmetellä otsikossa olevaa mainintaa Yrittäjänaiset / Naisyrittäjät, mitä eroa niillä on? Yrittäjänainen on verkottunut johonkin alueelliseen Yrittäjänaisten Keskusliiton alaiseen yrittäjäjärjestöön kun taas Naisyrittäjät eivät ole vielä löytäneet tietään erittäin tärkeään Naisyrittäjyyttä edistävään formaattiin.
Liittyminen jäseneksemme kannattaa, ei pelkästään valtakunnallisesti tarjottujen jäsenetujen takia vaan alueellisen erittäin hyvän ja vahvan vertaistukiverkoston vuoksi. Tuntiessaan järjestönsä jäsenet Yrittäjänaiset ovat uskollisia toistensa palveluita/ tuotteita käyttävä ryhmä. Juuri tätä "suhdannevaihteluissa" kamppailevat pk- yrittäjät tällä hetkellä kaipaavat. Lisäksi yhteistyö toisten yrittäjänaisten kanssa on tuonut monelle uusia työtilaisuuksia sekä uusia yhteistyökumppaneita. Liittykää siis jäseniksi www.keski-suomenyrittajanaiset.fi ja pyytäkää blogiin käyttäjätunnukset osoitteesta info@keski-suomenyrittajanaiset.fi kirjoitelkaa, verkottukaa. Toivotan kaikille Yrittäjänaisille/ Naisyrittäjille oikein hyvää ja Bisnesrikasta vuotta 2009 !
Pirjo Kokko
puheenjohtaja
Keski-Suomen Yrittäjänaiset ry

1 comment:

Outi Lammi said...

Vuosi voisi vaihtua ainakin talousnäkymien osalta paremmissa merkeissä, mutta hyvien ja huonojen aikojen tulemista ja menemistä on nähty ennenkin. Ei siis kannata lannistua. Hiljaisemman ajanhan voi käyttää hyödykseen esimerkiksi ideoitaan kehittämällä tai perehtymällä kokonaan uusiin juttuihin.

Oikein hyvää vuotta 2009 kaikille yrittäjänaisille niin Keski-Suomessa kuin muuallakin!